A bérlés folyamata:


1. Kérjük töltse ki a "rendelés" menüpont alatt az online űrlapot

2. Rövid időn belül visszaigazoljuk e-mailben a rendelést

3. A megadott időpontban várjuk a projektorért, illetve ha kiszállítással rendelte, akkor a projektort és felszereléseit kiszállítjuk a megadott időpontban Önnek

4. A bérleti díjat számla ellenében kifizetheti bankkártyával a honlapunkon keresztül, vagy készpénzben a projektor átadásakor, illetve előre utalással

5. A projektort az egyeztetett időpontban elhozzuk Öntől


A projektor átadásakor átadás-átvételi jegyzőkönyvet veszünk fel, illetve aláírjuk a bérleti szerződést. Kauciót nem kérünk a projektorért.

Minden általunk bérbeadott projektorhoz a következő felszereléseket térítésmentesen biztosítjuk:

- Vetítővászon (160 x 160 cm)
- projektorállvány
- Kábelek, hosszabbítók
- Lézer pointerÜgyfeleink

Projektort bérelni leginkább azoknak éri meg, akik nem kívánnak saját maguk beszerezni egy ilyen eszközt, mivel viszonylag ritkán van szükségük rá.

Kiszállítás

A tőlünk bérelt projektort és felszereléseket szükség esetén kiszállítjuk a kívánt időpontban.

Online rendelés

A projektort online módon az űrlap kitöltésével rendelheti meg tőlünk, illetve ha kérdése lenne e-mailben felveheti velünk a kapcsolatot.

Mikor éri meg?

Számításaink szerint a saját beruházásnál sokkal kedvezőbb a bérleti konstrukció, amennyiben évente kevesebb, mint 10 alkalommal van a projektorra szükség.

Projektor lefoglalása

Az online űrlapunk kitöltésével Ön megrendeli a projektort a kívánt időszakra. Nálunk nincs minimum bérleti időszak, akár 1 napra is igénybe veheti bérleti konstrukciónkat.

Lemondás

A projektor bérlési szándékától minden egyéb következmény nélkül elállhat a projektor bérlést megelőző napig. Lemondás esetén amennyiben a projektorbérlését a bérleti időszak előtt nem mondta le, úgy egy napi bérleti díjat felszámítunk.