3000 ANSI Lumenes projektor 5.000 Ft + ÁFA / nap

-Budapesten belüli kiszállítás esetén: 8.000 Ft + ÁFA / nap


4000 ANSI Lumenes projektor 7.000 Ft + ÁFA / nap

-Budapesten belüli kiszállítás esetén: 10.000 Ft + ÁFA / napA bérleti díj kifizetésére 3 lehetőség van:1. Készpénzben a projektor átadásával egyidejűleg, a számlát is ekkor adjuk át.


2. Átutalásos fizetés esetén elküldjük a számlát előre, melyet banki átutalással tud kifizetni

3. Bankkártyával történő fizetés esetén kattintson az alábbi "Buy now" gombra. A számlát a fizetést követően küldjük el.Minden általunk bérbeadott projektorhoz a következő felszereléseket térítésmentesen biztosítjuk:

- Vetítővászon (160 x 160 cm)
- projektorállvány
- Kábelek, hosszabbítók
- Lézer pointer


Ügyfeleink

Projektort bérelni leginkább azoknak éri meg, akik nem kívánnak saját maguk beszerezni egy ilyen eszközt, mivel viszonylag ritkán van szükségük rá.

Kiszállítás

A tőlünk bérelt projektort és felszereléseket szükség esetén kiszállítjuk a kívánt időpontban.

Online rendelés

A projektort online módon az űrlap kitöltésével rendelheti meg tőlünk, illetve ha kérdése lenne e-mailben felveheti velünk a kapcsolatot.

Mikor éri meg?

Számításaink szerint a saját beruházásnál sokkal kedvezőbb a bérleti konstrukció, amennyiben évente kevesebb, mint 10 alkalommal van a projektorra szükség.

Projektor lefoglalása

Az online űrlapunk kitöltésével Ön megrendeli a projektort a kívánt időszakra. Nálunk nincs minimum bérleti időszak, akár 1 napra is igénybe veheti bérleti konstrukciónkat.

Lemondás

A projektor bérlési szándékától minden egyéb következmény nélkül elállhat a projektor bérlést megelőző napig. Lemondás esetén amennyiben a projektorbérlését a bérleti időszak előtt nem mondta le, úgy egy napi bérleti díjat felszámítunk.